Köszönöm Testvéreimnek, hogy pénteken az ökumenikus alkalmon kitettek magukért. Köszönöm a kórus szolgálatát a szép énekléssel, köszönöm a nővéreimnek, hogy forró teát, szendvicset és süteményt készítettek. Jól esett vendégeinknek, akik a hideg templomból egy kis szeretet szigetet élhettek meg a vendéglátásban, és minden testvéremnek, akik jelenlétükkel tettek tanúságot hitükről.

Jövő héten, február 1-én, első péntek. A nagy kilenced 6. alkalma. Reggel gyónási lehetőség, szentmise, litánia és engesztelés. Én ezen a pénteken nem leszek Vácrátóton így a beteglátogatás egy héttel később lesz. A szentmisén Péntek Zsolt atya (Kosd) fog helyettesíteni.

Február 2-án, szombaton 11:00 lesz az ünnepi gyertyaszentelői szentmise templomunkban. Este a szentmise elmarad.

Február 3-án, vasárnap a szentmisében balázsolás lesz.

Lourdes-i Szűzanya ünnepe február 11-én lesz. Ezen a hétfői napon 18:00 lesz a betege kenetének közösségi kiszolgáltatása. Előtte február 10-én, vasárnap 16:00-tól lelkigyakorlat lesz a szentségben részesülőknek: elmélkedés, ima és gyónási lehetőség, amit Novák György szalvatoriánus atya fog tartani.

Élő Rózsafűzér zarándoklatra hívnak bennünket 2019. május 11-én. Ha van rá jelentkező, akkor megszervezzük a közösségi részvételt. Kérem, hogy felém jelezzék esetleges részvételi szándékukat.

Szentföldi zarándoklatot hirdetünk. 2019. június 26-július 2-a között. Érdeklődni Ipoly atyánál.

Egyházközségi farsang február 23-án 17:00-tól a Művelődési házban. Bővebben az Olajfában!